Aanmelding voorjaarscompetities 2021

04 december 2020


Vandaag hebben alle senioren een mail ontvangen* met informatie over de diverse voorjaarscompetities. We hebben dit keer iets nieuws in het aanbod: Triple Double Padel!!!

Voorjaarscompetitie 2021 Tennis 

Gelukkig mogen we inmiddels wel “gewoon” weer tennissen al moeten we het voorlopig nog doen zonder een drankje aan de verfrissend opgeknapte bar. Natuurlijk kan niemand voorspellen of de voorjaarscompetitie 2021 uiteindelijk ook door kan gaan.

De KNLTB wil echter de inschrijvingen voor deze competitie toch alvast door laten gaan. Mocht het uiteindelijk mogelijk zijn om te gaan spelen, dan kan alles namelijk snel worden geregeld. 

Bijgaand vinden jullie de nodige informatie ten aanzien van de voorjaarscompetitie, alsmede het vertrouwde aanmeldingsformulier waarmee ieder team zich in kan schrijven. Graag ontvang ik het inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend (ivm machtiging) retour voor 18 december a.s.!

Spelers die zich als invaller beschikbaar willen stellen kunnen zich per mail ([email protected]) aanmelden.  

Triple Double Competitie 2021 Padel 

Met de overname van RSS en de komst van de padel-banen is het vanaf 2021 ook mogelijk om bij TSN aan de padel-competities deel te nemen! Het is de bedoeling dat er op 1 april 2021 drie padel-banen op het buitenpark voor het spelen van de competitie beschikbaar zijn. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan stelt RSS drie binnenbanen beschikbaar.

In de Triple Double Competitie bestaat een team uit drie spelers en elke speler speelt twee partijen. Dames en heren spelen met en tegen elkaar. Partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets, met een supertiebreak als derde set. Iedereen speelt op zijn/haar eigen niveau, want de teams worden ingedeeld op basis van padelspeelsterkte.

De speeldata van deze competitie: 11 april, 18 april, 25 april, 2 mei en 16 mei. Bijgaand vind je de informatie over deze competitie in een beknopte vorm. Mocht je voor deze competitie in willen schrijven, dan kun je ook hier bijgaand aanmeldingsformulier voor gebruiken.

Graag ontvangt onze competitieleider ook dit inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend (ivm machtiging) retour voor 18 december a.s.!

 

* Mocht de genoemde e-mail niet zijn ontvangen controleer dan of wij over jouw juiste e-mailadres beschikken door in te loggen op onze website ("Mijn club" rechtsbovenaan en kijk vervolgens bij "Mijn profiel", eventueel kan je je gegevens zelf wijzigen als deze niet blijken te kloppen).

aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-2021-zuid-holland.pdf speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021.pdf Teamaanmelding senioren VOORJAARSCOMPETITIE 2021.doc

Nieuwscategorieën