TENNIS ALLES-IN-1

Samen met 'Tennisschool Mark van der Haven' en 'Tenniscentrum Kethelhaghe' hebben we de afgelopen periode gekeken naar hoe wij tennissen nog beter en leuker kunnen maken en voor de ouders: overzichtelijker en makkelijker!

Moesten voorheen de tennislessen, het lidmaatschap, de competitiedeelname en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Gaan we dit met ingang van 1 september 2019 anders organiseren in combinatie met een begeleiding van alle activiteiten en competities door de trainer(s) van de tennisschool.

Tennis is de allerleukste sport en een goed georganiseerde aanpak draagt daar nog verder aan bij!

Wat kunt u verwachten?

Lidmaatschap
Het lidmaatschap is € 35,95 per maand en wordt per maand geïncasseerd. Ieder kind kan vrijblijvend 2x een proefles volgen. Het lidmaatschap kan op ieder moment van het jaar gestart worden en kan per half jaar opgezegd worden (in juni of in december), er kan bij de start een proefmaand afgenomen worden (oude ‘Maak kennis met tennis’ lessen). Ieder kind dat lid wordt krijgt na de proefmaand een shirt met het logo van de vereniging en de tennisschool (plus een KNLTB spelerspas).

Competitie (wedstrijden spelen)
De jeugdcompetitie wordt bij thuiswedstrijden begeleid door de tennisleraren die de tennislessen verzorgen op de vereniging. Dit in samenwerking met de vrijwilligers van TSN, maar de tennisleraar blijft altijd eindverantwoordelijk op technisch vlak.

Tennisles
Voor elke leeftijdscategorie worden er 2 opties aangeboden om training te komen volgen, de fanatiekelingen mogen ook 2x per week komen trainen. Iedereen is dus welkom in de juiste leeftijdscategorie. Er wordt een speciaal uur (of uren bij veel animo) gecreëerd voor de starters (oude ‘Maak kennis met tennis’ lessen). De trainingen gaan altijd door! Regent het of zijn de banen niet bespeelbaar, dan zal er altijd een alternatief programma aangeboden worden. Dit komt neer op 38 weken gegarandeerd training, er is alleen geen training tijdens de schoolvakanties.

Kinderen zijn niet verplicht 2x in de week te komen lessen, maar die mogelijkheid wordt geboden. Wel dienen de kinderen zich altijd af te melden voor de les(sen) bij mogelijke verhindering.

Extra activiteiten
Extra activiteiten gedurende het jaar: in de periode buiten de jeugdcompetitie wordt er elke maand een activiteit georganiseerd door de tennisschool in samenwerking met de vereniging. Denk bijvoorbeeld aan toernooitjes onderling, racket trek middagen, thema-ochtenden (o.a. Sinterklaas, Pasen, Halloween).

 

Voor meer informatie over het Alles-in-1 pakket: [email protected].